زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

آمار نگران کننده بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی | ۲۰ هزار کودک به مدرسه نمی‌روند

  • کد خبر: ۲۹۹۲۶۸
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
آمار نگران کننده بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی | ۲۰ هزار کودک به مدرسه نمی‌روند
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: براساس سامانه شهید «محمودوند» جمعیت بازماندگان از تحصیل این استان در سال تحصیلی جاری نزدیک به ۲۰ هزار نفر گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا شوشتری در خصوص کودکان بازمانده از تحصیل گفت: سامانه شهید محمودوند آمار بازماندگان از تحصیل خراسان رضوی در سال تحصیلی جاری را ۱۹ هزار و ۸۷۲ نفر اعلام کرده است که این آمار قطعی و حتمی نیست و ممکن است بخشی از این شمار به دلیل عواملی از جمله مهاجرت، فوت و ... کاسته شود.

معاون آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: اولویت و هدف وزارت آموزش و پرورش شناسایی دقیق بازماندگان از تحصیل و آوردن دانش‌آموزان به کلاس درس است.

وی اظهار کرد: سال تحصیلی گذشته آمار نهایی بازماندگان از تحصیل استان خراسان رضوی ۱۲ هزار و ۷۳۸ نفر اعلام شد که با پیگیری‌های انجام شده ۶۲ درصد این جمعیت پیگیری و در مراحل مختلف برای بازگشت به تحصیل قرار دارند.

شوشتری گفت: تاکنون هفت هزار و ۲۹۲ نفر از این جمعیت به کلاس درس رفته‌اند.

وی بیان کرد: شناسایی و بازگرداندن افراد بازمانده از تحصیل مشارکت چندین دستگاه را می‌طلبد و این اقدام صرفا وظیفه آموزش و پرورش نیست.

طرح شهید محمودوند با هدف تحقق عدالت آموزشی و شناسایی و پیگیری وضعیت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل، با همکاری دستگاه‌های مربوطه از سال گذشته اجرا شده است.

استان خراسان رضوی دارای بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->